Michaelis


MICHAELIS

Leren Michaelis riemen 
Ben je op zoek naar een mooie leren riem? Kies dan voor een Michaelis riem! Michaelis heeft veel subtiele riemen in haar collectie die overal goed bij passen. De kleur van elke Michaelis riem is daarnaast zorgvuldig gekozen. Bruin, blauw, grijs en zwart voeren de boventoon in de collectie. Dit zorgt ervoor dat de riem niet alleen functioneel is, maar ook goed bij je outfit past. Je hoeft dus van tevoren niet na te denken over de kleur riem. Je weet namelijk zeker dat de riem past bij de kleding die je draagt! Michaelis riemen zijn ontzettend populair, dit komt onder andere doordat ze van 100% leer zijn gemaakt en allemaal een subtiele gesp hebben. Een Michaelis riem gaat lang mee, waardoor je er veel plezier van zult hebben! 

Accessoires voor elke look 
Michaelis heeft veel accessoires die jouw outfit compleet maken! Hierbij kun je denken aan pochetten en strikken, maar vergeet zeker de Michaelis sjaal niet! De Michaelis sjaal is er in verschillende kleuren en dessins en passen perfect bij je winterjas of colbert. De sjaals staan ook leuk op een pullover, want dit zorgt voor meer kleur en het zit ook nog eens lekker! Daarnaast geeft een pochet jouw outfit net iets extra’s. Vooral leuk om te combineren met een strik! 

Michaelis bij Jac Hensen 
Michaelis riemen, sjaals en andere accessoires? Bij Jac Hensen zit je goed! Wij bieden jou een uitgebreide collectie. Ga je dit keer voor een mooie Michaelis sjaal van een fijne kwaliteit? Of kies je liever voor een pochet of strik om je outfit compleet te maken?