Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Meyer


MEYER

Uitstekende kwaliteit en pasvorm
Onderscheidend en van goede kwaliteit, dat is Meyer herenkleding. Het merk Meyer begon in 1960 met het produceren van broeken in Duitsland. Zeker vijftig jaar aan ervaring en kennis maken de Meyer broeken onderscheidend en misschien wel de broeken ‘met de perfecte pasvorm’! 

Alle Meyer broeken worden met passie en vakmanschap geproduceerd. De Meyer broeken zijn voor iedere man die er graag stijlvol en verzorgd bij wil lopen. De Duitse ontwerpers houden rekening met de juist gebruikte stoffen en de perfecte pasvorm. De Meyer pantalons zijn daardoor onmisbaar in jouw kledingkast! 

Unieke Meyer herenkleding
De broeken van Meyer zijn niet zomaar uniek. Meyer pantalons staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en hun moderne pasvorm. Voor de broeken worden enkel de juiste materialen gebruikt en door de Duitse ontwerpers wordt rekening gehouden met de meest functionele details. Dit maakt Meyer herenkleding uniek!

De collectie bij Jac Hensen
De Meyer broeken collectie bij Jac Hensen is uitgebreid. Ieder seizoen worden de meest modieuze en populaire modellen toegevoegd aan de collectie. De Meyer broek is voor iedere gelegenheid verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan nette Meyer pantalons, een katoenen chino of een casual Meyer pantalon.

Grotere maten en kwartmaten
De Meyer broeken zijn ook verkrijgbaar in grotere maten én kwartmaten. Hierdoor is de Meyer broek voor iedere man geschikt! Kwartmaten worden aangegeven met een 6 voor de maat, dus bijvoorbeeld 646 of 648, en zijn geschikt voor mannen die de broek graag onder de buik dragen. Hierdoor zijn de pijpen van de broek korter.