Matíníque


MATINIQUE

Deense moderne stijl
Het Deense merk Matinique is opgericht in 1973 door Niels Martinsen. Zijn visie was helder; hij wilde comfortabele, modieuze kleding van hoogwaardige kwaliteit voor mannen produceren. Hierbij stond voornamelijk de pasvorm centraal. Nu jaren later wordt de herenkleding van dit merk nog steeds met dezelfde waarden geproduceerd. Ben jij een man die graag sportief, maar tegelijkertijd chique gekleed voor de dag wil komen? Dan zit je bij Matinique helemaal goed!

De Matinique collectie 
Matinique biedt de moderne man kleding om zelfverzekerd voor de dag te komen. De collecties van het merk gaan altijd met de laatste trends mee en weten je altijd te verrassen met opvallen items. Bijvoorbeeld het Matinique overhemd, deze is vooral in basic varianten te verkrijgen. Maar ook heeft de collectie altijd wel een lekker opvallend Matinique overhemd. Niets is te gek voor dit merk! Daarnaast bevat de collectie ook Matinique jeans. Dit zijn trendy jeans die goed te combineren zijn met de rest van de collectie. Combineer bijvoorbeeld eens je Matinique jeans met een mooi Matinique overhemd. Wil je voor een compleet gestylde outfit gaan, draag er dan ook eens een leuk Matinique vest bij! Het Matinique vest zit lekker warm en is in het voorjaar goed te dragen als jas!

Matinique bij Jac Hensen 

Het merk is bij veel moderne mannen favoriet, zo ook bij Jac Hensen! Ieder seizoen bestaat de collectie bij Jac Hensen dan ook weer uit mooie items van Matinique. Matinique jeans, vesten en overhemden? Jac Hensen heeft het allemaal! Vooral het Matinique vest is voor veel mannen een favoriet. Dit komt niet alleen door de mooi geweven stof, maar ook omdat het vest super comfortabel zit!