Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Lacoste


LACOSTE

Lacoste; Franse elegantie!
Het merk Lacoste is vooral bekend om de afbeelding van een groene krokodil. In 1933 lanceerde tennislegende Rene Lacoste zijn polo merk. Net als Jac Hensen is Lacoste een echt familiebedrijf. In 1951 begon het bedrijf met het produceren van gekleurde shirts. Voorheen leverde Lacoste uitsluitend in de kleur die ze zelf "tennis white" noemden.
Daarnaast levert Lacoste met haar groene krokodil het meest bekende beeldmerk aller tijden. Veel later wordt de collectie uitgebreid met zonnebrillen en schoenen. Lacoste staat voor een moderne Franse stijl geïnspireerd door tennis en golf. Te herkennen aan de groene krokodil! 

Franse elegantie met een sportieve uitstraling.
Een Lacoste polo kan je dragen tijdens het sporten, op vakantie of in je vrije tijd. Het allerbeste pique katoen en de twee knopen maken de wereldberoemde polo af. Dit zorgt voor een sportieve look als je de sluiting openlaat en voor een geklede look als je alle knoopjes sluit en de kraag plat vouwt. Je kunt de Lacoste polo op veel verschillende manieren dragen en combineren en het is aan jou de keuze of je deze draagt op een nette broek of op een jeans. Draag bijv. een klassieke polo met lange mouwen; een tijdloze stijl die iedereen past.

De collectie van Lacoste
Sinds kort verkoopt Jac Hensen Lacoste, omdat deze klassieker niet in ons assortiment kan ontbreken. De collectie bestaat voornamelijk uit verschillende kleurrijke polo's, sweaters, sneakers en petten. Ieder item heeft het herkenbare krokodillen logo. Lacoste; voor wie graag kleding draagt met een sportieve look en Franse elegantie.