€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Uitverkoop

Ontvang tot 50% korting op de mooiste herenkleding, schoenen en accessoires in de online sale. Ontdek je nieuwe favoriete kledingstukken tegen extra aantrekkelijke prijzen.

Let op! Bij het retoursturen van Last season items worden er retourkosten in rekening gebracht á €4,95 per bestelling.

Rekenvoorbeeld? Klik hier >

38 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 1
  • van
  • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

38 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 1
  • van
  • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

Sale herenkleding

In de online herenkleding sale van Jac Hensen vind je mooie herenkleding tegen extra aantrekkelijke prijzen. Je kunt in de herenkleding sale terecht voor je complete garderobe: Scoor een goede casual set met een jeans en pullover in de sale of vul je zakelijke garderobe aan met een nieuwe combinatie van overhemd en colbert, dat terwijl je door hoge korting geld over houdt voor andere leuke dingen!

Iedereen houdt van korting en het is daarom leuk om de mooiste herenkleding in de sale te scoren. We hebben een ruim aanbod sale voor je klaar staan, waar je met gebruik van de handige filters eenvoudig de kleding in de sale kunt shoppen die het beste bij jou past.

Vind de mooiste herenmode in de sale

Wanneer je herenmode in de sale gaat shoppen kom je voor een ruim assortiment te staan. We geven je daarom graag een paar handige tips over hoe je eenvoudig de mooiste herenmode in de sale shopt.

1. Sale is de uitgelezen kans om accessoires te shoppen
Een veilige keuze is om in de herenmode sale in te zetten op accessoires als stropdassen, pochetten en shawls. Deze zijn doorgaans in eenvoudig te combineren kleuren als blauw en rood, waardoor ze een goede toevoeging zijn op je garderobe. Klik daarom ook een paar extra accessoires in je winkelmandje wanneer je de herenmode sale gaat shoppen.

2. Speuren naar de beste deals
Op doorgaans kostbare kledingstukken als pakken, colberts en jassen krijg je in absolute zin de meeste korting. Gebruik de filters als je in de herenkleding sale gaat shoppen dus ook eens andersom en selecteer de hoogste prijs eerst; je zult een selectie scherp geprijsde herenkleding vinden van mooie merken.

3. Shop items waarvan je zeker weet dat je er veel plezier van zult hebben
Draag je altijd een donkerblauwe spijkerbroek of een wit overhemd? Dan is de herenkleding sale de uitgelezen kans om je voorraad aan te vullen. Door herhaalaankopen te doen in de sale, weet je zeker dat je de nieuwe sale aankopen vaak zult dragen.

Herenkleding in de sale bij Jac Hensen

Herenkleding in de sale shoppen bij Jac Hensen is kiezen voor dezelfde service die je in onze winkels ontvangt. We voegen maandelijks nieuwe kleding aan de sale toe, waardoor het in de gaten houden van deze pagina een lucratieve bezigheid kan worden.