Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Gentlemen's Hardware


GENTLEMEN'S HARDWARE

Voor de échte man! 
Gentlemens Hardware zorgt voor de benodigdheden van de echte man! Zoals zij het zelf zeggen is hun collectie voor “For true gents”. Gentlemens Hardware biedt een collectie vol met stoere, handige en stijlvolle accessoires. Jij slaat de plank nooit mis met één van de items van Gentlemens Hardware! 

Er wordt gezegd: “a gentleman never blames his tools”, maar het geheim is natuurlijk om ervoor te zorgen dat jij het juiste gereedschap hebt. Zo hoef je jezelf nooit iets te verwijten! Gentlemens Hardware biedt jou als echte man een unieke collectie aan accessoires, niets is te gek! 

Collectie Gentlemens Hardware 
De unieke collectie van Gentlemens hardware bestaat uit verzorgingsartikelen speciaal voor de man en verschillende accessoires waarin je van alles kunt opbergen, zoals bijvoorbeeld je tablet. Deze items zijn stuk voor stuk uniek en functioneel. De producten van Gentlemens Hardware hebben een verpakking met een stoere uitstraling, precies zoals zij de ideale man voor het product voor zich zien! 

De producten van Gentlemens Hardware zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, ook zijn deze ideaal om cadeau te doen. Dagen zoals Valentijnsdag en Vaderdag lenen zich hier uitstekend voor! Hoe je een echt stoere man kunt verrassen? Doe hem eens een Gentlemens Hardware manicurekit cadeau! Ook voor de man is het natuurlijk belangrijk dat de handen en voeten goed verzorgd zijn. Hier maak je naast de man, ook de vrouw zeer tevreden mee! 

Een deel van de collectie met verscheidene producten van Gentlemens hardware is te verkrijgen bij Jac Hensen. Bestel ze snel online of kom langs in één van onze winkels!