Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Gentiluomo


GENTILUOMO

Gentiluomo, voor de man met een verfijnde smaak 
Het merk Gentiluomo komt in tegenstelling tot de naam, gewoon uit Nederland. Gewoon is de kleding niet, maar stijlvol en van hoge kwaliteit. Het modemerk heeft een Italiaanse allure, die ook in de merknaam terug is te zien. Daarnaast is het modern, verfijnd en gedreven door de ontwikkelingen in het modelandschap. Gentiluomo maakt jaarlijks twee grote collecties, waarin steeds opnieuw verrast wordt met stijl, details en kleurgebruik. Zo zie je elk seizoen weer nieuwe modellen, stoffen en innovatieve styling in de collecties van Gentiluomo. 

Pure mode van Gentiluomo 
Het merk Gentiluomo heeft een mooie collectie met een slim fit pasvorm. Dit betekent dat de kleding van Gentiluomo getailleerd valt. Deze pasvorm die mooi aansluit hoort bij de Italiaanse look- en feel die Gentiluomo uitstraalt.

De verschillende items uit de collectie van Gentiluomo zijn goed te combineren met elkaar, maar ook met onze andere merken. Combineer bijvoorbeeld een mooie lange jas die het uiterlijk heeft als een wollen mantel met een mooie pantalon, in model chino. Daarop draag je een gebreid gilet in een mooie kleur. De kleuren zijn vaak zacht en de materialen zijn van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld wol. Gentiluomo voor de man met stijl.