Barts


BARTS

Accessoires van Barts 
Ben je op zoek naar een warme muts, colshawl of handschoenen? Wanneer je je hoofd lekker warm wilt houden in de winter, zit je met een muts van Barts altijd goed. Barts heeft een hele ruime collectie accessoires die overal goed bij passen qua stijl en kleur. Gebreide shawls, mutsen en handschoenen bij Jac Hensen verkopen we de leukste basics. De kleuren blauw, grijs en zwart voeren de boventoon in de collectie. Barts inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken op accessoire gebied. De accessoires zijn van een goede kwaliteit en hebben een creatief design. Zo zijn er stoere shawls in grijs en navy. Ook voor accessoires weet je dat het bij Jac Hensen goed zit! 

Accessoires voor elke look 
Barts heeft veel accessoires die jouw outfit compleet maken! Te denken aan handschoenen, shawls, maar ook tassen. De Barts mutsen in beanie model zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De gebreide Barts muts is in verschillende kleuren en dessins en passen perfect bij je winterjas. De accessoires hebben een leuk dessin en houden je ook nog eens warm. Daarnaast zit het lekker!

Barts bij Jac Hensen 
Barts, handschoenen, shawls, mutsen en tassen? Bij Jac Hensen zit je goed! Wij bieden jou een uitgebreide collectie. Ga je dit keer voor een mooie warme sjaal van Barts of een beanie in gebreid dessin van Barts? Of kies je liever voor leuke, hippe tas?