Ontvang 20% korting op een maatpak van 1 t/m 7 november! | Meer info | Afspraak maken
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
Online gaan wij verder! Alleen vandaag €10.- korting met code:  THUIS10 
*Geldig bij besteding vanaf €60. Pas de code toe in je winkelwagen >
We zijn weer open! Maak nu jouw winkel afspraak Klik hier >

Bama


BAMA

Houd leer mooi met Bama leer spray 
Bama leer spray beschermt je leren jassen, tassen en schoenen tegen water, vuil en vlekken. Om welk soort leer het ook gaat, met Bama waterstop spray weet je zeker dat jouw schoenen net zo mooi blijven als toen je ze pas kocht! Ook is het handig om meerdere malen je leren jas in te sprayen met Bama spray. Wanneer je jas is voorzien van een laagje Bama leer spray, maakt het niet meer uit of je nat wordt geregend. Jouw jas blijft net zo mooi als toen je hem voor de eerste keer aantrok! 

De Bama waterstop spray zorgt voor een optimale bescherming van alle producten die jij zo liefhebt. Wanneer je eindelijk de perfecte jas, tas of schoenen hebt gevonden, wil je natuurlijk dat je hier lang plezier van hebt. Glad of ruw leer? Het maakt niet uit wat voor soort leer het is. Bama spray houdt vocht en vuil op afstand en houdt daarnaast het leer ademend. 

Wanneer en hoe gebruik je Bama spray? 
Het gebruik van Bama waterstop spray is heel gemakkelijk. Hoe vaak je het product moet insprayen met Bama spray is afhankelijk van de gebruiksfrequentie en het weer. Het regelmatig licht nevelen met de Bama leer spray zorgt voor een optimale bescherming van je producten waardoor deze altijd beschermd zijn tegen een volgende regenbui. Wees voorbereid en kies daarom altijd voor een leer spray tijdens de aankoop van een product van leer. Zo kan je langer genieten van jouw product!