Ontvang 20% korting op een maatpak van 1 t/m 7 november! | Meer info | Afspraak maken
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
Online gaan wij verder! Alleen vandaag €10.- korting met code:  THUIS10 
*Geldig bij besteding vanaf €60. Pas de code toe in je winkelwagen >
We zijn weer open! Maak nu jouw winkel afspraak Klik hier >

Voorzorgsmaatregelen

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Middels deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen.

Onze winkels & werkplekken worden de hele dag door grondig gereinigd, inclusief de plekken die niet voor klanten toegankelijk zijn. Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Medewerkers waarvan iemand uit het gezin koorts heeft zijn tevens niet aanwezig.

Heb je zelf verkoudheids- en/of griepklachten? Dan zien we jou graag op een ander moment terug. Uiteraard staat onze webshop nog voor de volle 100% voor je klaar, dus bestel gerust online en ontvang jouw pakketje binnen enkele dagen thuis.


De volgende maatregelen gelden in onze winkels:

 • Ons advies is om bij een afspraak met maximaal 3 mensen te komen, per vestiging kan dit verschillen afhankelijk van oppvervlakte van de winkel. 
 • Momenteel heeft de overheid een mondkapjes plicht in alle openbare ruimtes. Wij verzoeken u vriendelijk dit zoveel mogelijk te honoreren.
 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn houden wij gedurende het winkelbezoek altijd de afstand van 1,5 meter aan. Wij vragen je om deze regel in acht te nemen, ook ten opzichte van alle andere klanten in de winkel. Onze medewerkers zullen je hierop aanspreken, wanneer deze regel niet (voldoende) wordt nageleefd.
 • We zullen erop toe zien dat er niet teveel klanten in de winkel zijn om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Mochten er te veel klanten in de winkel dreigen te komen, dan zullen wij klanten bij de deur tijdelijk weigeren.
 • Direct hand-op-handcontact wordt zoveel mogelijk vermeden.
 • Je wordt verzocht zoveel mogelijk contactloos te betalen: met pinpas, creditcard of mobiele telefoon. Is dat niet mogelijk, dan wordt geld alleen via de toonbank, dus zonder direct handcontact, aangegeven.
 • Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten en kassa’s.
 • Op diverse plekken voor en achter de schermen zijn (extra) handreinigers, zeep en ontsmettingsmiddelen beschikbaar. Was je handen voldoende en met een desinfecterend middel.
 • Het opmeten van de boordmaat en taille kunnen wij momenteel gezien het directe contact niet uitvoeren. 
 • Het komt vaak voor dat kleding moet worden afgespeld, dit brengt het meeste directe contact met zich mee. Onze medewerkers zullen je dan van de achterzijde of de zijkant afspelden en zullen hierbij het directe contact proberen te vermijden. Houdt hier gelieve zelf ook rekening mee.
 • Gelieve de goederen niet direct teruggeven aan een medewerker, maar op een centraal punt te leggen, zoals een tafel of daarvoor bestemde plek. 

Houdt onze website en social media kanalen goed in de gaten voor de laatste updates!

Wij hopen je voldoende te hebben geinformeerd, danken je voor jouw medewerking & begrip!

Heb je nog meer vragen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Samen komen we er doorheen, keep safe en we zien elkaar snel weer!

Team Jac Hensen


Heb je al een afspraak om je trouwpak door te passen, buiten de aangepaste openingstijden? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel om je afspraak te verzetten. Valt je afspraak binnen de openingstijden? Dan kan deze uiteraard doorgaan.