Frisse Mannengeuren

Oké heren, even wat anders. Jullie ontvangen van ons wekelijks de laatste trends op het gebied van mode. Maar deze zomer kan een goede zomergeur natuurlijk niet ontbreken.

Wij zetten een selectie voor je op een rij:

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale.
Salvatore Ferragamo is al jaren een begrijp in de modewereld. Naast kleding en accessoires heeft men dus ook diverse eigen geurenlijnen. Wij kiezen voor het in 2013 gelanceerde: Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale. Dit is een heerlijk zomerse en verfrissende geur. Dit komt door het vleugje van mint en citroen wat er in is verwerkt.

Salvatore Ferragamo staat voor mannelijkheid en luxe. Deze twee opvattingen vloeien nu samen in Acqua Essenziale en wordt het gekoppeld aan water:  het meest essentiële natuurelement. Zeker in de warmere zomermaanden.

Paco Rabanne 1 Million
Alweer sinds 2008 op de markt maar nog steeds pronkt hij bovenaan in de verschillende lijstjes. 1 Million van Paco Rabanne is voor de man welke droomt van luxe, auto’s,  geld en alles wat maar duur is. De verpakking is geheel in stijl namelijk: een goudstaaf. Enkele geuren welke naar voren komen zijn sinaasappel, munt, roos, kaneel. De parfum is verkrijgbaar in de hoeveelheid van 50 en 100 ml en als een eau de parfum en met bijbehorende body care producten.

Voor de echte liefhebber van goud en diamanten is een speciale variant: 1 Million Premium 18 Carats. Kosten? Een ruime €40.000. Dan krijg je echter wel twee 18 karaats gouden flacons, elk ingezet met een 0.21 karaats diamant.

Tip voor diegene die zijn partner eens wil verrassen: na het grootte succes van 1 Million voor heren besloot Paco Rabanne een vrouwelijk variant te introduceren onder de noemer Lady Million.

Viktor & Rolf Spicebomb
Deze geur doet zijn naam eer aan! Deze geur sloeg echt letterlijk in als een bom. Spicebomb omvat de geur van noten, grapefruit, roze peper, kaneel en tabak. Een explosie van verschillende geuren dus, zonder dat het opdringerig of opvallend word.

Ook na een dag hard werken blijft de geur werkzaam. Echt een geur voor de intensieve man dus. Dit past binnen de filosofie van Viktor en Rolf. Men wilde een extraverte en uitgesproken geur. Deze moest niet aanstootgevend zijn of ‘nieuw’, maar vooral krachtig! Ideaal als je op zoek bent naar een semi-pikante, zoetige tabak parfum.

Detail, wisten jullie dat Viktor en Rolf recentelijk te gast waren bij Jac Hensen?  Bekijk de foto’s hier: http://www.jachensen.nl/webblog/jac-hensen-was-er-weer-bij/

Jean Paul Gaultier Le Male
Met recht een klassieker: Jean Paul Gaultier Le Male. Sinds 1995 op de markt en sindsdien staat Jean Paul Gaultier Le Male in alle lijstjes over parfums en is het tevens jaar op jaar een bestseller. De geur staat bekend als: mannelijk, sterk en sensueel. Dit komt door het tweezijdige karakter van deze geur. Het is een parfum welke aan de ene kant heel krachtig is maar tegelijkertijd ook mild en fris. Ingrediënten zijn zoal :lavendel en mint, maar ook aan de combinatie met amber en vanille.

Jean Paul Gaultier Le Male is verkrijgbaar in diverse groottes ml, Eau de Toilette, en in een breed scala van bad en verzorgingsproducten. Een topper welke nog lang een topper blijft wat ons betreft.

p.s. jouw favoriete geurtje zit er niet bij? Deel hem dan op onze Facebook Pagina en laat anderen ook genieten van jouw favoriete parfum!