Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Fotoshoot Jac Hensen magazine

Op sommige dagen is het misschien nog moeilijk te bevatten, maar het nieuwe seizoen staat voor de deur. Daar hoort natuurlijk weer een fotoshoot bij voor onze nieuwe collectie! Op 11 en 12 februari 2016 vond deze fotoshoot plaats in Amsterdam. De beelden werden geschoten op verschillende locaties met een unieke uitstraling. Met vier professionele modellen, een fotograaf, een visagiste en de crew van Jac Hensen werd onze fotoshoot een feit!

Verschillende locaties
Twee dagen lang werd er druk gefotografeerd op verschillende locaties. Wat deze locaties zo bijzonder maakt is de robuuste en unieke uitstraling. Ideaal om de vooral stoere en modieuze collectie uit te beelden!

Op donderdag 11 februari werden verschillende beelden geschoten bij het DoubleTree by Hilton hotel op de NDSM werf in Amsterdam. De NDSM werf is een oude scheepsbouwwerf, met een unieke uitstraling. Op het terrein bevinden zich namelijk twee grote loodsen, de lasloods en de scheepsbouwloods. In de Scheepsbouwloods is de Kunststad gevestigd. Deze locaties creëren precies onze gewenste uitstraling; robuuste industriële elementen gecombineerd met de architectuur van kunstzinnige creatievelingen.

Vrijdag 12 februari werd de fotoshoot verplaatst naar Amsterdam West, namelijk naar Westerpark Studios. Het Westerpark neemt veel sfeer met zich mee door de vele monumentale gebouwen, precies waar wij naar zochten!

Onze stylingadviseurs als model
Naast de vier professionele modellen vonden wij het een leuke aanvulling om een aantal van onze stylingadviseurs mee te laten doen aan de fotoshoot. Vier van onze medewerkers fungeerden voor even als model, een leuke ervaring natuurlijk! Zij zullen ook te zien zijn in ons nieuwe magazine.

Stralende voorjaarscollectie
Tijdens deze periode is het altijd afwachten of het weer meezit. En wat hadden wij een geluk! Het was koud, maar de zon scheen heerlijk. Het ideale moment om onze voorjaarscollectie herenkleding te fotograferen!

Het Jac Hensen magazine
De beelden van onze nieuwe voorjaarscollectie zijn te zien in ons nieuwe magazine. Het magazine kun je medio maart op de deurmat verwachten. Daarnaast kun je het magazine dan bewonderen in onze winkels!

Fotograaf: Steven van Kooijk
Medewerkers als model: Bjorn von Schomberg, Gerben Griffioen, Thomas Meuwese, Tim Rensing