Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

Shoppen als nooit tevoren
Shop je graag op je Android smartphone of tablet? Wij ook! Hoewel dit ook prima kan in je browser, is het nog veel fijner om te shoppen in een app.

Een shopping app heeft zo zijn voordelen!

  • Sneller - Een shopping app is veel sneller dan een website. Dit komt doordat de technologie achter een app erg verschilt van een website. De interface staat al op je telefoon, het enige wat ingeladen hoeft te worden zijn de artikelen. Dit zorgt ervoor dat je vliegensvlug door onze catalogus kunt scrollen, swipen en bestellen;
  • Gemakkelijk - Onze shopping app onthoud je klantaccount, waardoor je niet telkens opnieuw hoeft in te loggen. Wel zo gemakkelijk.
  • Bekende functies - De app op Android devices werkt zoals je van je device gewend bent. Menu's zijn ontworpen met bekende icoontjes en swipe elementen, zo raak
  • Nieuwe collectie en acties - Als eerste op de hoogte van de nieuwste collectie en acties van Jac Hensen, mis geen enkele update en zet je notificaties aan!
  • Volop in ontwikkeling - De Android app wordt continu doorontwikkeld. Nieuwe functies worden snel toegevoegd en uitgebreid. Hou de app dus in de gaten.

Download onze geweldige shopping app in de Google Play Store >